2017 AÖF vize sınav giriş yerleri! (AÖF sınav giriş belgesi) çıkart!

2017aofgiris

Açıktan üniversite okuyan öğrenciler gözünü 2017 AÖF vize sınav giriş yerlerine çevirdi. Peki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi (AÖF) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? 2017 – 2018 AÖF güze devri vize ilk sınavları giriş bölgeleri ile ilgili son gelişmeler haberimizde. İşte AÖF sınav giriş belgesi yazdırma ekranı ve tüm merak edilenleri.

AÖF SINAV GİRİŞ yerlerİ BELLİ OLDU MU?

13 Kasım pazartesi günü itibariyle Açıköğretim (AÖF) vize sınav giriş yerleri belli olmadı. Hemen hemen resmi bir açıklama yapılmamasına karşın her sene olduğu 2017 AÖF vize imtihan giriş bölgeleri sınava 10 gün kala açıklanacak. Sınav giriş belgesi yazdırma ekranı erişime açılır açılmaz haberimizin teferruatından öğrenebilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ yerlerİ ÖĞRENME EKRANI İÇİN TIKLA

AÖF sonbahar dönemi vize dönemi imtihanına katılım sağlayacak olan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet sayfasında yer alan öğrenci sistemine giriş yaparak imtihan giriş belgesine erişebilecekler. AÖF sınav giriş belgesinin görüntülenebilmesi için T.C. Kimlik no ve öğrenci şifresinin sisteme girilmesi kafi.

2017 – 2018 AÖF SINAV TAKVİMİ

sonbahar devri Ara imtihanı 25 – 26 Kasım 2017

sonbahar devri Dehemmiyet Sonu sınavı 13 – 14 Ocak 2018

Bahar dönemi Ara imtihanı 14 – 15 Nisan 2018

Bahar dönemi Dönem Sonu imtihanı 02 – 03 Haziran 2018

2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders sınavı 21 Temmuz 2018

2017 – 2018 AÖF vizelerinde 4 yanlış 1 hakikatı götürecek mi? 

AÖF SINAVINDA GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı imtihan Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli geçişlik, mecburi askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafınca verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ilişik pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ilişik nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

İlginizi Çekebilir :  ÖSYM Başvuru Merkezleri Saat Kaçta Açılıyor, Kapanıyor?

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL OLACAK?

Öğrenci, sınav sonuçlarının ilan edilmiş olduğu tarihten itibaren üç iş günü içinde sınav neticelarına itiraz edebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

1 DAKİKADA 7 GÜNDEM

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.