2018 Asgari Ücret Ne Kadar

Asgari Ücret Tespit Komisyonu yaptığı açıklamada asgari ücretin 29 Aralık 2017 tarihinde yapılacak toplantıda belli olacağını açıkladı.

2018 Yılında Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

2018 Asgari Ücret Açıklandı. 2017 Yılının son günlerini yaşıyoruz. 2018 Yılının ilk günleri geliyor. Herkes 2018 Asgari Ücret konusunu merak ediyor. 2018 Asgari Ücret Zammı olacak mı, 2018 Asgari Ücret Ne Kadar sorularının cevabına bakalım.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu yaptığı açıklamada asgari ücretin 29 Aralık 2017 tarihinde yapılacak toplantıda belli olacağını açıkladı. Komisyon 29 Aralık 2017 tarihinde toplanacak. Kamuoyuna 2018 yılı Asgari Ücret konusunda açıklık getirecek.

Asgari Ücret Ne Kadar Olmalı?

Asgari ücret zammı için bekleyen milyonlarca insan var. İnsanlar asgari ücrete zam yapılmasını istiyor.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı kıymetli hanımefendi bu konuda değerli açıklamalarda bulundu. Ücretleme ve ücretlendirme konularının istişare edildiğini söyledi.

Asgari ücret belirlenirken işçiler kadar işsizler de düşünülecek. Burada önemli olan 2018 Asgari Ücret konusunun çoğunluğu tatmin etmesidir. Merakla beklenen açıklama sonucunda vatandaşlar mutlu olmak istemektedir.

Asgari Ücret Nasıl Hesaplanır?

Bu konuda Başbakanımız da açıklamalarda bulundu. Öncelikle TÜRK-İŞ görüşünü belirtecek, ardımdan DİSK iradesini ortaya koyacak ve taraflar birlikte durumu değerlendirecekler. İki sendika bir araya gelmiş olacak. Birlikteliği en uygun bakanlık bir araya getirecek. Vatandaşlarımız için önemli olan miktarın memnun etmesi demiştik. İşte bu rakam dahilinde tarafların anlaşması bekleniyor. Hükümetin çalışana enflasyondan daha düşük bir ücret vermemesi gerektiği görüşü hakimdir. Hükümet yine aynı şekilde enflasyon altında bir değer belirlemeyecektir. Yine aynı şekilde, çalışanlar ve çalışmayanlar dikkate alınarak makul ve tatmin edici bir sonuç ortaya çıkacaktır.

İlginizi Çekebilir :  Tmgd Mühendislik Firması Ne İş Yapar?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.